Maleri

Malekursus
Maleri
Foto: Christina Buch

Jeg tilbyder kurser i maleri, hvor du har mulighed for at finde ind til din helt personlige malestil. 


Ved at benytte os af forskellige øvelser og redskaber, vil vi udfolde vores unikke personligheder og stilarter på lærred og papir.

 

Det handler om at male intuitivt eller spontant. At male - uden at tænke. Først derefter kommer refleksionen, hvor man betragter sit billede og fremhæver, former og finpudser detaljerne og fornemmer hvordan billedet skal se ud.

 

Det indre er smukt og dragende, når det kommer frem i lyset og bliver malet ud. Dette er kreativitetens essens eller skabelsens formel.

Der er aldrig to kurser, som er helt ens. Det vil altid varierer alt efter hvilket hold, sjæle og personligheder, der er tilstede. Forskellige metoder vil dog indgå som en fast struktur eller ritualer, som er med til at skabe de trygge rammer, der skaber tillid. Og tillid er fundamentet for al udvikling. Derfor vil der også kun være højest 4 deltagere på et malerkursus.

 

Erfaring med at male og tegne er intet krav. Kom og mal som du er.

 

Priser og praktisk info

Udsnit af maleriet Inanna
Udsnit af maleriet Inanna
Foto: Christina Buch

Udtalelser:

 

"Jeg kommer igen, fordi jeg synes det betyder meget for mig at male og fordi du har givet mig mange gode og oplevelsesrige timer."
Charlotte

 

"Det har været super godt, lige hvad jeg havde håbet og forventet. Jeg kunne lide måden det var strikket sammen på. Man kommer, sludrer lidt, og sætter sig godt til rette, og kommer i den helt rigtige malerstemning blandet med afslapning og nydelse. Jeg havde drømt om at få noget andet frem når jeg malede, noget nyt. Det lykkedes til fulde, og jeg har samtidig lært meget, og under hele forløbet haft en opmærksom underviser til at komme med gode råd, og åbne op for forskellige muligheder."
Kirsten

 

"Tænk at man kan finde sin egen "urkraft" og så få malefinger og så gå i gang uden at tænke - det er spontant og kommer indefra...Wowwww"
Birgit

 

"Det har været et super godt og inspirerende kursus
og det har i den grad levet op til mine forventninger , - og mere til.
Super tilrettelagt, - intensivt, opmærksomt og produktivt
De fysiske rammer var perfekte…, smukke, rolige, lyse og spirituelle.
Mit udbytte var at få mit liv manifesteret visuelt og jeg blev bekræftet i min egen sandhed og virkelighed.
Det var en tilfældighed at jeg fandt det, - ved at Google. Hvor heldig kan man være? Så heldig! "
Tina

 

"Det har været super med den fordybelse, vi startede med, det har jeg aldrig prøvet før, og blev overraskede over hvor spændene jeg syntes det var, det er ellers ikke mig sådan noget, ( troede jeg.) tak for en rigtig god weekend."
Bjarne

 

"... mindfulness, nærvær, lejlighed til at kaste mig ud i kreativitet som ikke ligger umiddelbart for mig, men som jeg rigtig gerne vil have mere ind i mit liv. Jeg kan mærke, at jeg har fået mere blod på tanden !"
Anni

 

"Jeg fået meget mere ud af kurset end jeg forventede.

Jeg havde ingen erfaring og dermed ingen forudsætninger for at male.
Mit ønske om at male var udelukkende baseret på nydelsen ved at betragte - og ikke mindst at eje kunst.

Introduktionen til at male har fungeret fantastisk for mig, uagtet mine underliggende forbehold. Jeg er meget overrasket hvor godt jeg befandt mig og den fornemmelse af glæde og frihed jeg hurtigt fandt.

Der skal ikke herske tvivl om at du, Christina, med din smittende entusiasme, indføling og evne til at nå os alle fire og ikke mindst samtidig at fokusere tæt på hver enkelt, har motiveret og inspireret mig. Inspirationen er spiret ved at du ikke har forsøgt at trække noget ned over hovedet på mig, men netop ladet mig selv finde 'de vise sten' - der passede mig.

… også det kom bag på mig !

Det har været en fornøjelse at blive indført i maleriets kunst med udgangspunkt i at 'se en mening' - ens egen mening."

Anette

 

"Overordnet har forløbet betydet, at en helt ny verden har åbnet sig for mig. Jeg ville male og det skal jeg lige love for jeg kom til. Jeg fik indblik i meditation, som for mig har betydet, at jeg nu har et redskab til at finde ro, ikke blot til at male men også i andre situationer i mit liv, hvor ro og overblik er en nødvendighed. Kropsbevidstheden får også en større opmærksomhed end tidligere. Min selvtillid har fået et positivt skub, hvilket betyder jeg maler med større glæde og er ikke så optaget af, om det bliver godt eller ej, det er glæden ved at male der betyder mest, det er mit frirum, hvor jeg lader op og stresser af."
Isa 

 

"Det har været fantastisk. Jeg havde ingen forudsætninger for at kunne male, men jeg fandt ud af at den eneste forudsætning var at man kunne finde ro og fordybelse i sig selv, så kom malerierne helt af sig selv. Jeg havde en forventning om at lære at male med udgangspunkt i meditation, hvilket jeg til fulde har fået indfriet."
Pernille 

 

Jeg har haft en rigtig god og udbytterig weekend.
Jeg var ved tilmeldingen opmærksom på, at det ikke var et malerkursus, men en weekend, hvor meditationen dannede grundlag for maleraktiviteterne. Forventningerne blev indfriet.

Spændende forløb, og fint, at vi kun var 4 deltagere. Meget udfordrende med at skulle lægge præstationsniveauet væk.
Kirsten 

 

 


© 2018 Christina Buch - alle rettigheder forbeholdes
© 2018 Christina Buch - alle rettigheder forbeholdes
www.christinabuch.dk