Meditation

Meditation
Meditation
Foto: Christina Buch

Jeg tilbyder kurser i dynamisk- og visuel meditation samt mindfullness, der hver for sig er effektive teknikker til at finde styrke og ro.

 

Dynamisk-meditation, som er inspireret af den indiske guru Osho, er en dynamisk meditationsform, hvor kroppen bliver arbejdet igennem via dans og kroppens egne bevægelser. 

 

Meditationsteknikken forener krop, psyke og sjæl i bevægelsen og stilheden. Ved at være i kroppen og lytte indad, får vi kontakt til os selv og med ny energi og jordforbindelse kan vi igen gå ud og møde hverdagen.

Jeg tager udgangspunkt i Osho og Gabriella Roths "De 5 rytmer"

 

Visuel meditation
Visuel meditation
Foto: Christina Buch

Visuel meditation, også kendt som fantasirejser i sindet, er en af de bedste teknikker til at både kurere og forebygge stress.

 

Billedsprog og visuel meditation har vist sig at lindre smerter, fremskynde heling og bekæmpe og transformere stress, angst og andre former for spændinger.

 

Mindfulness

Et centralt punkt i mindfulness er evnen til nærvær og fuld opmærksomhed på det, der er lige nu. Tilstedeværelse med alle sanser vågne. Følelser og tanker opleves som de er, men vurderes ikke, de observeres blot. Hermed er det muligt med sin bevidsthed at ændre sine adfærdsmønstre og få en positiv selvkontrol.

 

 

Priser og praktisk info

 

Udtalelser:

 

"Det har givet mig lyst til meget mere", Gitte
 

"Jeg har lært mere om mig selv som jeg kan bruge til  at komme videre. Jeg kan mærke at mindfullness og meditation er vigtig for mig lige nu i mit liv som redskab for at få ro og takle stærke negative følelser.", Mary

 

"Meditationerne var hver gang en stor rejse for mig. Teen og din guidning gjorde at jeg faldt til ro - hvilket nogen gange kan være en udfordring - og bagefter en dejlig rejse.", Marianne


 "Jeg synes det har været et rigtig spændende kursus. 

Alt i alt en meget positiv oplevelse. Det jeg nød mest var nok selve meditationen. Det at give sig selv den ro på i en ellers travl hverdag. Det kunne jeg godt tænke mig at kunne i hverdagen, men det kan jo være, jeg kommer der til en dag. Musikken og stemningen i lokalet er jo også en meget stor del af det. Jeg har nydt det meget, og håber vi ses igen."

Dorrit

 

© 2018 Christina Buch - alle rettigheder forbeholdes
© 2018 Christina Buch - alle rettigheder forbeholdes
www.christinabuch.dk