Om Christina Buch

Christina Buch
Christina Buch

Igennem mit liv har jeg været så privilegeret, at jeg har kunnet sammensætte mit eget uddannelsesforløb, min livsuddannelse så at sige. Det betyder, at jeg i dag har en viden og en erfaring, der er holistisk, og som gør mig i stand til at arbejde med det hele menneske; krop, psyke og ånd.


Min uddannelse startede ved ånden og grundlaget for vores samfund, nemlig i teologien. Herefter fortsatte den over i kroppen via fysioterapien, hvorefter jeg sammen med min mand opbyggede et succesfuldt it-firma, hvor personaletrivsel igennem HR var mit hjertebarn med 20 ansatte.

 

Herefter har jeg uddannet mig som kunstterapeut. Sideløbende har jeg malet ved kunstterapeut og kunster Karin Kujahn gennem 10 år og har også haft udstillinger af mine egne malerier.

 

Udover at have min egen praksis har jeg også arbejdet for Fredericia -og Assens kommune som kunstterapeut samt på institutioner for anbragte børn og unge.

 

Som terapeut er det af største betydning, at du kender dig selv og dine egne problematikker således, at du ikke overfører dem på dine klienter. Man kan sige, at du skal kende dit eget indre landskab eller verden for at kunne kortlægge andres. Derfor går jeg løbende selv i terapi.

 

 

© 2018 Christina Buch - alle rettigheder forbeholdes
© 2018 Christina Buch - alle rettigheder forbeholdes
www.christinabuch.dk